韓國瑜聘瓊瑤為「愛情產業鏈總顧問」

高雄市長韓國瑜痴晒線係人都知, 有官員未上任已走佬, 可見呢位光頭人士根本唔知自己做緊咩。今日佢仲大事宣布委任愛情小說作家瓊瑤為「愛情產業鏈總顧問」。難道他真係想將摩天輪變成空中時鐘酒店比年輕人爆房?

韓國瑜似乎是希望透過呢啲情情愛愛既嘢嚟轉移大家在政治的視線, 目的就是降低政治爭議讓藍營明年勝選。但年輕人會買你帳嗎?

台灣高雄市長韓國瑜聘請《還珠格格》作者、著名作家瓊瑤擔任高雄「愛情產業鏈總顧問」,瓊瑤已口頭同意擔任總顧問一職。

高雄市觀光局長潘恆旭表示,瓊瑤作品風靡兩岸三地,很多作品都變成電影、電視劇和電玩,可說是愛情產業鏈中最具體的實踐者和創意家,相信瓊瑤可以給高雄非常多的創意及愛情產業建議。

瓊瑤是台灣言情小說作家、編劇、影視製作人及填詞人,其小說代表作有《庭院深深》、《煙雨濛濛》、《在水一方》、《還珠格格》等。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store