鄺保羅呼籲政府與青年對話

一向保皇的聖公會香港教省大主教鄺保羅,今日出席一個電視節目時建議政府與年輕人對話,相信六大宗教願意當中間人,而天主教香港教區輔理主教夏志誠則呼籲年輕人保持冷靜,不要過分影響市民,否則只會令民意逆轉。

政府未有回應反修例示威者的訴求,學界宣布今日行動升級,參加的主要是年輕人。

身兼全國政協委員的香港聖公會大主教鄺保羅在Now TV 節目《大鳴大放》上,建議行政長官林鄭月娥分批與這些年輕人面對面溝通,他相信六大宗教的領袖都願意做中間人。

而天主教香港教區輔理主教夏志誠則透過短片,讚揚年輕人令過百萬香港人走上街頭,亦令政府暫緩修例,已是創造奇蹟,呼籲年輕人保持冷靜,以和平公義方式彰顯公義。

夏志誠又指非常擔心年輕人的人身安全,希望他們不要過分影響市民,否則只會令民意逆轉。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store