蘋果高通和解 5G iPhone推出有望?

蘋果公司和高通公司在一份新聞稿中宣佈,他們已經解決了版權糾紛。和解協議包括蘋果向高通支付一筆未披露金額的款項以及一份芯片組供應協議,這意味著未來的iPhone可能會使用高通的芯片。高通表示,作為該協議的一部分,它與蘋果之間的授權期限為6年,還可以延長兩年。

Image for post
Image for post

如今雙方和解,未知蘋果公司能否趕及在今年下半年推出的新iPhone加入支援高通研發的5G晶片呢?

兩家公司同意放棄在全球範圍內的所有訴訟,包括與蘋果代工商的訴訟。和解協議包括蘋果向高通支付一筆款項。兩家公司還達成了一項為期六年的授權協議,自2019年4月1日起生效,其中包括一項為期兩年的延期選擇,以及一項為期多年的芯片組供應協議。

高通在提交給監管機構的文件中指出,隨著蘋果產品發貨量增加,高通EPS將增加約2.00美元。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store