美國首名病例死於武漢肺炎

美國有病人死於武漢肺炎狀病毒,美國衛生官員星期六證實,這是該國首次有人死於該病毒。

該人死於華盛頓州,州衛生部說。 預計下午1時的新聞發布會將提供更多信息。

「我們知道一位病人死於COVID-19,這是我們國悲哀的一天。 我們對他的家人和朋友們表示悲傷。我們將繼續努力爭取一個沒有人死於這種病毒的日子。 」

「我們正在同華盛頓及國務院合作,讓華盛頓人保持健康、安全和知情。」

同時,特朗普總統將於下午1時30分在記者招待會上發言,透露關於疫情爆發的最新發展。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store