美國譴責港警拘捕鍾翰林

美國國務院周四譴責香港警方以國安法拘捕前學生動源召集人鍾翰林,形容有關行動「應受譴責」。

國務院一名發言人表示,美國譴責香港警方拘捕及扣留學生民主人士,「香港警方使用國家安全部門在一間咖啡店拘捕未成年人,應受譴責」。

19歲的鍾翰林周二在美國駐港澳總領事館附近遭警方國安處人員拘捕,經過逾一天的拘留,鍾被正式落案起訴,指他涉嫌分裂國家、串謀發佈煽動刊物及洗黑錢,周四早被押到西九龍裁判法院提堂

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store