美國洛杉磯爆炸10名消防員受傷

美國加州洛杉磯市中心一處一層樓商店,於美西時間16日晚間突然起火爆炸,導致前往灌救的10名消防員受傷。

據《ABC》報導,洛杉磯消防局接獲火警報案後,消防員大約在16日晚間6時30分(台灣時間17日上午9時30分)抵達東博伊爾街的起火商店,直到爆炸發生之前,現場基本上沒什麼異常。

孰料,商店內沒過多久就發生了爆炸,造成10名消防員受傷,火勢也延燒到了鄰近建築物,不過在數十輛消防車和近200名消防員灌救後,大約在晚間7時15分(台灣時間17日上午10時15分)控制了火勢。

目前尚未釐清建築物內為何會發生爆炸,被炸傷的10名消防員傷勢皆不清楚。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store