王金平宣布參選台灣總統

國民黨立委、前立法院長王金平周一上午接受電台專訪時表示,他的參選宣言就是「國家安全、社會安定、經濟改善」。

王金平在節目中說「是,一定選」,時間就是最後的因緣考量,應是三月公布,「挑個大吉大利的日子」。

對於參選宣言,王表示,他的參選理念就是要讓國家人民利益超越在黨派之上,讓國家台灣能贏,才能帶來人民生活改善與安定。他參選的目的有三件事,第一是在國內取得大家團結,像美國總統川普要團結美國,蔡總統要團結台灣,化解對立衝突獲得國內和解;第二,兩岸牽涉廣,要追求國家安全,包括科技、資訊、人才、教育等都是國家安全項目;第三是拚經濟,讓人民過好生活。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store