李小加明年10月退任港交所CEO

香港交易及結算所有限公司 (「香港交易所」)集團行政總裁李小加今天通知董事會,他會在現時合約在 2021 年 10 月 底屆滿時不再重續集團行政總裁合約。

李小加承諾繼續領導集團直至該日期或之前(至繼任者任命之時)。 香港交易所成立了一個由香港交易所主席史美倫女士及香港交易所董事阿博巴格瑞先生、 洪丕正先生及席伯倫先生組成的遴選委員會,進行正式的遴選程序。

香港交易所主席史美倫表示:「我要衷心感謝李小加在過去十年中的傑出領導及 對香港市場的貢獻,我亦代表董事會感謝他盡量付出時間來確保我們順利過渡。董事會有信心他的繼任過程將順利有序,而集團擁有堅實的基礎。」

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store