大阪有肺炎病人出院後仍藏病毒

大阪府一名婦女感染了新型冠狀病毒,出現肺炎症狀,在康復出院後,病毒檢測再次呈陽性。 專家指出,一些患者免疫功能不足,體內潛伏的病毒可能再次增加。

大阪府2月26日晚宣佈,一名2月1日離開醫療機構的婦女在PCR檢測中再次呈陽性,以檢查該病毒。 該女子在1月23日被確診為肺炎症狀,並於1月29日被感染。 他在2月6日康復,但自19日起,他抱怨任何不適或胸痛。 出院後,他每天戴口罩,在家休息。部分患者可能沒有足夠的免疫力。

大阪大學的Keiji Ueda教授指出,這種病毒可能使一些患者免疫不足。 據說,如果免疫力不足,第二次感染或病毒可能再次增加,在細胞內檢測中找不到。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store