國泰主席史樂山「被退休」下台

國泰航空董事局今日發出通告,宣佈以下更替:

(1) 史樂山先生辭任董事局主席及常務董事;

及 (2) 賀以禮先生獲委任為常務董事,並獲選為董事局主席,接替史樂山先生的 職務, 上述辭任、委任及選舉於二零一九年十一月六日公司舉行的董事局會議結束時起生效。

史樂山先生已確認,他並不知悉任何有關其離職而須知會公司股東的事宜,並 確認其呈辭乃基於其退休。他並確認,他並不知悉與公司董事局有任何意見分 歧。

賀以禮先生現年五十三歲,於一九八八年加入英國太古集團有限公司(「太 古」)集團,曾派駐集團在香港、德國及中國內地的辦事處。他現亦擔任香港 太古集團有限公司(「香港太古集團」)及太古地產有限公司董事,以及太古 股份有限公司飲料部門常務董事。賀以禮先生於一九八八年七月畢業於劍橋大 學,取得現代語言(榮譽)文學士學位。

Image for post
Image for post

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store