商台節目主持潘小濤辭職

資深傳媒人潘小濤已向工作十多年的商業電台辭職,現時主持一周五天的早上時事評論節目《在晴朗的一天出發》,八月七日將是他在節目中最後一天與聽眾見面。潘小濤回覆查詢時坦言,對離開商台是十分不捨,今次是因個人理由辭職,與商台是保持著愉快的關係離開,他日後仍會以客席身份主持商台一些節目。但他坦言,「作為傳媒,未來一段時間環境是艱難的」。

潘小濤說原打算本周五在節目公布辭職之消息,他強調與商台關係是很愉快的,公司對他亦很支持。

潘小濤香港大學畢業後便任職記者,《蘋果日報》創刊時任職中國版記者,對兩岸和香港時事熟悉,是本港資深中港時事評論員之一。他現於商業一台主持中國大陸議題節目《串》,另在商業二台與林海峰主持一周五天的《在晴朗的一天出發》,該節目以嬉笑怒罵方式評論每天中港時事,大受歡迎。去年反送中運動,據了解,商台亦收到對潘小濤發表的言論的投訴。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store