十大中文金曲停辦又關「反送中」事?

攬炒之母最新力作,連香港電台都拖埋落水,到底邊個唔想社會回復平靜呢?我相信下一步政府會宣佈明年一月取消農曆新年花市!

香港電台今日向傳媒廣發通告,指因為近月社會氣氛及港台重視歌手、樂迷等參與公眾活動時的安全,今年決定暫停「第42屆十大中文金曲」的頒獎禮和音樂會,改為製作跨媒體特備節目,安排於2020年1月下旬,透過港台電視31、香港電台第二台及香港電台網站播出,總結香港樂壇2019年的成績及宣佈所有獎項的結果。

據知,頒奬禮及音樂會本來預計在下月13日及明年1月13日舉行,場地方面計劃九龍灣的Star Hall或中文大學內的球場舉行,惟現在會改以節目形式做。周國豐表示:「雖然今年冇頒奬禮,但過往嘅投票機制係冇變,投票期會由聽日嘅2點至11月10日止,樂迷可以登入港台網上專頁投票。」

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store