割地兩檢通過了

正當不少香港人在睇世界盃揭幕戰之際,港共政府連同一班親北京的立法會議員,在立法會主席大口狗的蠻幹之下,將政府在西九龍高鐵站實行一地兩檢既法例通過了,幾多票支持幾多票反對並唔重要,重要既係香港政府自己開門比中共派人入嚟執法,咁即係香港既自治權已經比番中共,任你講什麼一國兩制五十年不變等等等等,都已經成為過去 因為香港政府係可以在一個橡皮圖章的立法會,通過他們想通過的法例而毋須經過議員的討論及修訂 因為親北京的一派早已經把立法會監察政府的功能閹割 連帶香港的獨立自主也被送走。香港被中共收回二十年後,終於完成了統一大業。我們除了心裡流淚,還能做什麼?

大家日後無必要都不要坐高鐵了,真的是一個黑洞,去了未必能返來的。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store