全國人大將延後召開

全國人大常委會委員長栗戰書在北京主持召開全國人大常委會委員長會議,提請即將召開的全國人大常委會會議,審議全國人大常委會關於推遲召開第十三屆全國人民代表大會第三次會議的決定草案的議案。

據新華社報道,會議決定,十三屆全國人大常委會第十六次會議2月24日在北京舉行。委員長會議建議,十三屆全國人大常委會第十六次會議,審議全國人大常委會關於禁止非法野生動物交易、革除濫食野生動物陋習、切實保障人民群眾生命健康安全的決定草案的議案,審議有關任免案等。

委員長會議還審議並原則通過了全國人大常委會2020年度代表工作計劃稿。

第十三屆全國人民代表大會第三次會議原計劃3月5日在北京召開。

Written by

A columnist in political development in Greater China region, technology and gadgets, media industry, parenting and other interesting topics.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store